Op reis met Mette en Jort, grenzeloos leuk

Evenement beschrijving:
Zaterdag 30 juni is het feest bij boekhandel Wagner, aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Het tweede kinderboek van de Sassenheimse auteur Geeri Bakker zal hier feestelijk worden gepresenteerd. Ontvangst in de boekhandel is vanaf half 12 met Franse accordeonmuziek. Kinderen kunnen alvast de kaartjes invullen voor de ballonnenwedstrijd.

Exact om 12 uur, het tijdstip waarop de Tour de France start, zal het eerste exemplaar van het nieuwe boek “Mette tours France” worden overhandigd aan Lin-Si Bolk. Zij is onze jongste bekende Sassenheimse wielrenner, die onlangs de Alpe d’Huez heeft bedwongen.
Na de overhandiging vindt de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd van Geeri’s vorige boek “Mette goes China” plaats. De winnende ballon is helemaal in België gevonden. De winnaar mag de prijs in ontvangst nemen van de uitgever.

Vervolgens gaat het boek letterlijk de lucht in en kan de ballonnenwedstrijd beginnen. Wie weet eindigen we deze keer in Parijs. Onder het genot van Grenadine en Crêpes zal Geeri haar boek signeren. Tevens start Lin-Si de “Tour de Sassenheim”, waarna alle kinderen hieraan kunnen deelnemen.

Aansluitend vindt het ” Sassenheims Spellen Spektakel” plaats in Park Rusthoff. Iedereen kan van 13.00 uur tot 17.00 uur gezellig spelletjes komen spelen. Er zijn drie spelleiders aanwezig die uitleg geven bij de spellen. Er is voor jong een oud genoeg uitdaging met veel nieuwe spellen. Voor de zesde keer organiseert boekhandel Wagner dit succesvolle ” Sassenheims Spellen Spektakel”. Graag zien we u en jou ook deze keer weer in het park. Meer informatie kunt u vinden op de website van boekhandel Wagner: www.boekhandelwagner.nl